Повернутися до звичайного режиму

Ласкаво просимо!

Раді вітати Вас на сайті нашого освітнього закладу

/Files/photogallery/732/DSC03432.JPG/Files/images/P71109-122409.jpg


Продовжуючи акцію " В єдності наша сила" учні 3 класу (кл.керіник І.С.Слободянюк) на загальношкільній лінійці 09.02. 2015року розповіли про великого князя Київської Русі - Володимира Мономаха. Ознайомили присутніх з " Повчанням до дітей", а також з " Повістю полумяних літ". Учениця 3 класу Тімановська Вікторія продекламувала присутнім вірш " Володимир Мономах". На завершення учні 3 класу прикріпили вирізані долоньки до колажу " До єдності".Естафету патріотичної хвилинки передали учням 2 класу.

Естафету передали учням 2 класу.

Активно долучились до акції"В єдності наша сила" і учні 2 класу під керівництвом класного керівника Тимановської Л.І..Кирилюк Вероніка та Вайда Ірина розповіла про князя Галицько-Волинської землі-Данила Галицького.Зокрема вони зупинились на тому, що зусилля Данила не пропали марно,бо в памяті нащадків він залишився як володар,який подавав приклад до єднання великої мети-утвердження державності.Притула Світлана продемонструвала фотоілюстрації міста Львоваі,названого Данилом Галицьким на честь свого сина.У кінці патріотичної хвилинки вона продекламувала вірш"Данило Галицький"Вирізані долоньки другокласники прикріпили до колажу"До єдності".Естафету передали учням 1 класу.

Хоробрі серця

Ветеранам війни в Афганістані ,членам їхніх сімей, учасникам бойових дій на території інших держав та солдатам неоголошеної війни учні нашої школи присвятили виховний захід «Хоробрі серця».На свято запрошені матері воїнів –афганців Лев ковича Павла Петровича,Саприкіна Василя Івановича, Осіпенка Ігора Володимировича, Мудрака Романа Дмитровича, Дідура Геннадія Дмитровича,сестру покійного Чумака Миколи Володимировича, а також дружин учасників АТО: Рижак Людмилу, Черноус Валентину, Левкович Оксану, Злочевську Анну і,матір Сауляка Вячеслава-Валентину Сауляк. В ході заходу лунали вірші у виконанні Панчишиної Анастасії, Гонтарук Зоряни,Гаврищенко Вікторії, Сікорської Богдани, Лошатинської Вікторії, Рудя Антона,Коржа Максима, Задверняк Вікторії, Саражинського Назара та інших. Щемливі пісні у виконанні сестер Єрохіних Лілії та Анни,Каганюк Ольги «Зажгите свечи»,»Аист на крыше» викликали сльози у присутніх. З щирими побажаннями добра,щастя,миру,достатку,міцного здоровя і довгих років життя звернулася до присутніх голова села Кондрачук Тетяна Анатоліївна.Від імені громади вона вручила квіти матерям та дружинам воїнів. Ведуча заходу Ізуїта Світлана Датиківна завершила свято словами»…темні часи пройдуть.Буде колоситься на полях хліб.Будуть сміятися діти.Буде жити і процвітати наша ненька-Україна. А для нас святим обов’язком є гідно вшановувати Героїв. Щоб ми пам’ятали –хто і за що загинув. Щоб ми їх не зрадили. Хай живе Україна!Слава Україні!»

/Files/photogallery/732/P1010602.JPGВиставка


/Files/photogallery/732/P1010600.JPGЗбір коштів учнями школи


/Files/photogallery/732/P1010596.JPGВиступи учнів

Чарівні звуки,рідне слово-моя сердечна українська мова

«Запрошуємо Вас поринути у чудовий і прекрасний світ рідної мови…»-з такими словами звернулася до учнів і батьків вчителька української мови та літератури Федорченко Надія Іллівна,розпочинаючи виховний захід»Чарівні звуки,рідне слово-моя сердечна українська мова» Далі беруть слово ведучі заходу Панчишина Анастасія та Давтян Артем. Вони розповідають про важкий шлях української мови,що …врешті пробилась крізь віки,як сонячне проміння. Впродовж свята лунали слова та пісні про рідну мову у виконанні учнів початкових та старших класів. Представлені інсценізацїі розкрили перед глядачами багатство,милозвучність української мови. Після перегляду презенттаціі»Рідна мова, рідне слово»Валентина Анатоліївна,вчитель укрмови та л-ри сказала,що»….усе минає , а слово залишається.Зникають у безвість царі, володарі,раби…на порох розсипаються величні будівлі,вмирають дерева,пересихають ріки…гори перетворюються на купи каміння…все стає тліном і прахом, а написане слово залишається.Залишається і несе крізь час голос людської душі.То ж хай живе, переживає найбільше диво-рідна мова.


наша моваРідна мова


/Files/photogallery/732/P2190616.JPGЛунай весело, барвінково,рідна мово"/Files/photogallery/732/P2190612.JPGППодяка рідній мові  Рідна=Радісні враження від свята /Files/photogallery/732/P2190619.JPG"Україночка"Танцюють Наташа та Настя,учениці 10 класу /Files/photogallery/732/P2190630.JPG"Мова єднання"-виконують сестри Єрохіні Ліля і Анна


Дмитро Вишневецький-князь і гетьман

Учні першого класу та класний керівник Рибак О.І.свою патріотичну хвилинку присвятили видатній особистості української історії, полководцю Дмитру Вишневецькому. Кашерна Анастасія розповіла, що Дмитро Вишневецький був першим, хто спробував здійснити мрію українців про власну національну державу. Світлана Тукало продовжила ,зазначивши ,що Дмитро Вишневецький мав войовничий,авантюристичний характер і був нащадком володарів цієї країни, тож відчував у собі державницьку владу.Тому вирішив утворити осередок козаччини і побудував замок на острові Мала Хортиця.Про його сміливість, хоробрість,мужність розповідають легенди,співають пісні. На закінчення хвилинки Шелевер Валерія прочитала «Пісню про Байду», потім продемонстрували присутнім фотографії та ілюстрації із творів. Загальношкільний колаж «До єдності» поповнився маленькими долоньками першачків. Естафету прийняли учні 5 класу.

02.03 2015рік

Богдан Хмельницький-найвизначніший військовий та політичний діяч України

Патріотичну хвилинку розпочала учениця 5 класу, яка повідомила про основні життєві віхи Богдана- Зиновія Хмельницького.Про військові подвиги та поразки українських козаків під керівництвом гетьмана виступив Сергій Шевцов.Повідомлення учнів доповнила класний керівник 5 класу Ізуїта С.Д.На закінчення патріотичної хвилинки учні 5 класу і класний керівник підготували презентацію»Славний гетьман України-Богдан-Зиновій Хмельницький»

/Files/photogallery/732/IMG_20150302_085006.jpgвиступ Тукало Ірини, учениці 5 класу

30.03.2015року у Красненьківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся урок памяті " Подвигу жити у віках" за участю в.о. голови райдержадміністрації О.О.Коваля та Голови районної ради А.Д.Івахніна. На цьому заході було вручено ювілейну медаль " До 70-річчя визволення Білорусії" учаснику бойових дій Великої Вітчизняної війни М.Д.Левковичу.В зв'язку з відсутністю М.Д. Левковича (в даний час проживає за межами села) на урок був запрошений та отримав медаль для батька його син - Левкович А.М. О.О.Коваль у своєму виступі пов'язав події Великої Вітчизняної війни з подіям сьогодення , а А.Д. Івахнін зачитав присутнім листа -подяку від Президента Білорусії О.Лукашенка. У ході зустрічі учнями школи були представлені номери художньої самодіяльності.

/Files/photogallery/732/P3290663[1].JPG Урок мужності

13.10.2015 рік. Напередодні Дня захисника України в школі пройшли такі заходи: урочиста лінійка "За честь,за долю,за українську волю...", година мужності "Священна память в спадок нам дана. Вона вогонь незгасний запалила там, де солдатська вирита могила, де громом прокотилася війна", урок літератури рідного краю "Святая Покрівонько, покрий мою голівоньку"

/Files/photogallery/732/Photo0059.jpgСвятая Покрівонько,покрий своїх синів,як мати,щоб ми уже не бачили війни,не чули,щоб ніколи звук гармати


/Files/photogallery/732/Photo0077.jpgВиставка.Будь гідним захищати Україну


/Files/photogallery/732/Photo0062.jpgЧерноус Володимир Васильович-учасник АТО/Files/photogallery/732/Фото1804.jpgБез миру немає дитинства,немає майбутнього

/Files/photogallery/732/Фото1792.jpg

Привітання Кондрачук Т.А.,сільського голови, з Днем захисника України

/Files/photogallery/732/Photo0068.jpgЛист солдатові

9.11.2015р

"Всіх нас єднає рідна мова"- така тема загальношкільного виховного заходу,проведеного в день української писемності та мови в Красненьківської ЗОШ І-ІІІ ст.

/Files/photogallery/732/Фото1820.jpg/Files/photogallery/732/Фото1823.jpg

/Files/photogallery/732/Фото1821.jpg

/Files/photogallery/732/Фото1827.jpg

/Files/photogallery/732/Фото1825.jpg

/Files/photogallery/732/Фото1819.jpg

/Files/photogallery/732/Фото1817.jpg

9.11.2015р.У цей день учні нашої школи долучилися до акції написання радіодиктанту національної єдності-15 років

/Files/photogallery/732/Фото1830.jpg

/Files/photogallery/732/Фото1831.jpg

/Files/photogallery/732/Фото1829.jpg/Files/photogallery/732/Фото1832.jpg

/Files/photogallery/732/Фото1833.jpg

27 листопада в Красненьківській ЗОШ І-ІІІ ст пройшов загальношкільний захід "Не згасне свіча пам'яті". Вчителі та учні школи вшанували пам'ять жертв Голодомору,запалили поминальні свічки, об'єдналися у слові й молитві за Україну.

/Files/photogallery/732/Photo0095.jpgВиставка матеріалів до Дня памяті жертв голодомору.

Схиляємо голови перед памяттю жертв ГолодоморуСхиляємо голови перед памяттю жертв Голодомору

За бабусів, за дідусів,хоч невеличку, запалим свічку!За бабусів, за дідусів,хоч невеличку, запалим свічку!

/Files/photogallery/732/Photo0114.jpgПрезентація Спогади жителів с.Красненьке про Голодомор 32-33 рр.

Слава миру на Землі!Слава хлібу на столі!Слава миру на Землі!Слава хлібу на столі!

/Files/photogallery/732/Photo0122.jpgХай не згасне свіча пам'яті!

09.022016 р.

Панорамою показових уроків розпочато рік англійської мови в Красненьківській ЗОШ І-ІІІст.

Використовуючи елементи сучасних технологій: системи успіху,особисто-зорієнтованої,ікт вчителька І категорії Яровенчук Олена Іванівна провела такі уроки у 1 класі по темі"Кольори",у 2 класі-"Що я вмію та не вмію", у 3 класі-"Фрукти й овочі" та в 4 класі-"На фермі".

/Files/photogallery/732/Photo0135.jpgУрок проводить вчитель англійської мови Яровенчук О.І.

/Files/photogallery/732/Photo0136.jpgРобота в групах

/Files/photogallery/732/Photo0153 (2).jpgГра"Що можеш ти робити"

/Files/photogallery/732/Photo0158.jpgПрезентація й активізація нових лексичних одиниць

15.02.2016 рік

Сучасний урок математики дає змогу використовувати різні форми і методи інтерактивного навчання.Вдало поєднуючи на своїх уроках елементи технологій:ІКТ,ігрової, а також методи :робота в групах,парах дає можливість Олександру Олександровичу Амбросюку позитивно розвивати інтелектуальну,соціальну,духовну сфери учнів, сприяти їх самоствердженню.

/Files/photogallery/732/Photo0162.jpgУрок на тему"Теорема Піфагора"

/Files/photogallery/732/Photo0163.jpgВикористання ІКТ на уроці геометрії.

/Files/photogallery/732/Photo0168.jpgРобота в парах

У рамках Тижня відкритих уроків педагогічних працівників,що атестуються 15 лютого Тімановською Валентиною Анатоліївною,вчителем зарубіжної літератури, було проведено урок"Чайна церемонія і ЇЇ доля у ХХ столітті"

/Files/photogallery/732/Photo0189.jpgНіколи так не думаєш про друга,як дивлячись на снігЮмісяць або квіти. Ясіро Юкіо

/Files/photogallery/732/Photo0183.jpgЧайна церемонія і її доля у ХХ ст. Я.Кавабата"Тисяча журавлів"

/Files/photogallery/732/Photo0188.jpgЖуравлики-сувеніри -обереги життя

15.02 2016р.

Цьогоріч виповнюється 27 років з дня виведення військ з Афганістану.Через"афганське пекло" пройшло більше 150 тисяч українців,понад 4 тисяч поклали своє життя в цій страшній війні."Пам'ятаємо кожного,хто віддав своє життя заради миру"-такими словами розпочався виховний захід,присвячений воїнам-інтернаціоналістам.

/Files/photogallery/732/Photo0172.jpgТематична виставка"Воїни-афганці села Красненького"

/Files/photogallery/732/Photo0178.jpgІнсценізація повісті Є.Гуцала"Остання надія"

16.02.2016 рік

З метою підвищення мотивації та інтересу учнів до вивчення англійської мови, під керівництвом вчителя Яровенчук О.І. проведено загальношкільну лінійку.На початку учні переглянули відео"2016- рік англійської мови",потім звучала англійська мова у виконанні учнів На завершення одинадцятикласники розповіли про переваги знання англійської мови як мови міжнародного спілкування.

/Files/photogallery/732/Photo0196.jpgА тепер нехай звучить англійська мова!

/Files/photogallery/732/Photo0192.jpgВас чекають захоплюючі зустрічі і закордонні відрядження!

16.02.2016р

Вчитися виживати в екстремальних ситуаціях,повязувати знання з літератури із життєвою практикою, з сучасністю;розвивати спостережливість,уміння висловлювати власну думку; виховувати кмітливість,оптимістичний погляд на життя, впевненість у своїх силах,любов до життя-таку мету поставила Людмила Євгеніївна , вчитель зарубіжної літератури, перед учнями 6 класу при вивченні інтегрованого уроку Джека Лондона "Жага до життя".

/Files/photogallery/732/Photo0198.jpgУрок зарубіжної літератури

/Files/photogallery/732/Photo0202.jpgПовідомлення про півострів Аляску підготувала Черноус Тетяна

/Files/photogallery/732/Photo0203.jpgПравила виживання в екстремальних ситуаціях виводятьшестикласники

/Files/photogallery/732/Photo0204.jpgЗнайдіть вихід із надзвичайних ситуацій-проводить Ізуїта С.Д.,вчитель основ здоров'я

/Files/photogallery/732/Photo0206.jpgПоради від психолога Мудрак А.В.

19.0.2 2016 р

Минає два роки від трагічних подій 18-20 лютого 2014 року, внаслідок яких загинуло та померло від тяжких ран більше ста учасників Революції гідності-Героїв Небесної сотні.Тема героїзму, мужності, самовідданості у захисті України від посягань на іі цілісність отримала продовження в мітинзі-реквії"Героям Небесної сотні",проведеному в Красненьківській ЗОШ І-ІІІ ст.

/Files/photogallery/732/Photo0218.jpgГерої не вмирають

/Files/photogallery/732/Photo0230.jpgНебесна сотня-то в серцях вогонь

/Files/photogallery/732/Photo0243.jpgВічна слава Героям Небесної Сотні!

23.02.2016 рік

З метою виховання любові до рідного слова, до рідної землі,свого народу пройшов виховний захід(свято-конкурс)"Звучи,рідна мово"

/Files/photogallery/732/Photo0256.jpgКоманда"Мовознавці" готується до відповіді

/Files/photogallery/Photo0254.jpgКоманда "Дивослово" відповідають

/Files/photogallery/732/Photo0259.jpgКонкурс"Співай дзвінко" "Ой під вишнею, під черешнею..." Виконує команда"Мовознавці"

/Files/photogallery/Photo0262.jpg"Ой там на толчку,на базарі"-співають учасники команди"Мовознавці"

31.травня 2016 р.

30 травня розпочав свою роботу літній мовний табір"Веселка"

У листопаді учні нашої школи брали участь: 07.11- у районному конкурсі екологічних бригад;09. 11 підготували та провели виховний захід до Дня української писемності та мови; 16.11 вшановували невтомний труд хліборобів.

З 14.11 по20.11 проходить Тиждень безпеки руху.Протягом тижня всі школярі розширюють та удосконалюють знання та вміння в різних життєвих обставинах

/Files/images/222/IMG_20161109_113347.jpg

/Files/images/222/IMG_20161109_125334.jpg

/Files/images/PB151215.JPG

/Files/images/PB151207.JPG

/Files/images/PB151202.JPG

2016 рік на Миколаївщині оголошено роком краян -ювілярів. Захід, який пройшов 18 листопада у школі, присвячений нашому земляку Миколі Степановичу Вінграновському. Його підготували та провели гуртківці, бібліотекар Рябокінь Н.М.та Федорченко Н.І., вчитель укрмови та літератури

/Files/images/PB171220.JPG /Files/images/PB171217.JPG

23.01.2017 р.

На відзначення 98-ї річниці проголошення Акту злуки УНР і ЗУНР»в школі пройшли такі заходи

1. Загальношкільний виховний захід «День Злуки – символ єдності України» 20.01.Ізуїта О.І.

2.Виставка учнівських робіт « З Україною в серці» 16/20.01. В.А. Тімановська» 1-11кл

3.Книжкова виставка « Соборна Україна від ідеї до життя» І.С.Слободянюк 18/20.01.

4.Перегляд документального фільму «Акт Злуки – 22 січня 1919р» С.Д.Ізуїта 20.01. 8-11кл

5.Підняття Державного Прапора України. 20.01.

6. Презентація для учнів 5-8кл « Національна єдність – запорука державності України» 19.01. Міністерство інформації/Files/images/222/Copy of Copy of ш5.png/Files/images/222/P1191257.JPG

/Files/images/P1191266.JPG

День вшанування пам'яті жертв Голокосту

Напередодні свята учні школи підготували і провели відкриту загальношкілну лінійку, на якій віддали шану всім жертвам холокосту.

/Files/images/222/IMG_20170124_090637.jpg

Крути — один з найтрагічніших символів національного поступу українців до власної державності. Крути — це символ і віра.

Крути — це безвихідь і бездумність.

Воно світить на сторінках нашої найнові­шої історії кривавою зорею й відкриває новий розділ, записаний кривавими буквами най­більших героїчних подвигів!

Правильно кажуть: «Хто не знає свого минулого — не вартий свого май­бутнього». І це дійсно правда, бо так само, як дерево тримається на землі своїм корінням, людина тримається на землі своїм минулим. Людина, яка не знає минулого, — як переко­типоле: куди вітер подме — туди воно й ко­титься; куди вітром приб'є — там і залишить своє насіння.

Дізнаймося більше про ті події, перенесімося в буремний, незабутній 1918-й рік.---ось так починається виховний захід «Крути- подвиг і трагедія» в Красненьківській ЗОШ І-ІІІ ст.

/Files/images/Photo0453.jpg

/Files/images/Photo0456.jpg

Літній мовний табір змістовного відпочинку " Веселка " при Красненьківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів

· Терміни роботи: 14 днів(29.05-12.06.2017р)

· Кількість учнів: 62

· Загони: 4

· Вихователі і працівники : 11 осіб

· Технічне оснащення: 2 комп’ютери, доступ до мережі Інтернет, мультимедійний проектор, магнітофон

· Екскурсії: на базу фермерського господарства «Добробут», по місцях партизанського загону «Буревісник», до річки Південний Буг.

· Урочисте свято відкриття та закриття табору .

· Щоденні тематичні заняття англійською мовою за планом

Робота літнього мовного табору була спланована за тематичними днями, а саме: «День знайомства, Свято Ангела, Конкурс малюнків, Конкур «Заспіваймо пісню веселеньку»», «Екологія рідного краю( екскурсія до лісу). Екскурсії»,«Кіно», «Музика», «Виїзд на природу», «Великобританія», «Фінальний концерт». Завдяки чому вдалося створити відповідне мовне середовище та умови для заохочення учнів до розширення знань з англійської мови. Діти працювали та відпочивали в актовому залі, який оснащено двома комп’ютерами , музичним центром, мультимедійним проектором. Необхідні канцтовари було придбано за спонсорський кошт вчителів.

Слід відзначити насичену й цікаву програму, яку ретельно готували вчитель англійської мови Яровенчук О.І. , заступник з виховної роботи Ізуїта С.Д. Найбільш запам’яталися наступні форми роботи: «Флешмоб: нові стилі танцю», Karaoke- клуб, сесія «Країнознавство», «WelcometoGreatBritain», сесія «Мої улюблені персонажі фільмів», FoodQuestй приготування бутербродів та інше.

Рухливі форми роботи на свіжому повітрі змінювалися пізнавальними заняттями в актовому залі.

У таборі панувала атмосфера взаємоповаги, зникли мовні бар’єри, комплекси й страхи. Ігри навчили дітей діяти однією командою, допомагати один одному.

2017-2018 навчальний рік

На відзначення в Миколаївській області 73-ї річниці визволення України від фашистських загарбників» у Красненьківській ЗОШ І-ІІІ ст.пройшли заходи:

1.Підготували виставку малюнків на військову тематику;

2.Оновили у шкільній бібліотеці куточок бойової та трудової слави з матеріалами , що ілюструють становлення, розвиток і сучасність української державності, організували виставку творів мистецтв, фотографій ,документів та історичної літератури .(Бібліотекар Тимановська Л.І.)

3.Провели тематичні класні години (1-4 кл. «Вінок безсмертя», «У пам’яті немає часу»,5- 6 кл. «Серед братських могил у краю степовім»,урок мужності 9 кл. «Памятай, ніколи не забудь!»,7 кл. «Пам’яте, стій ,зупинись на хвилину!»,8 кл.учнівська конференція «Україна у Другій світовій війні».)

4.Залучили учнів до проведення у сільському БК урочистих заходів з покладанням квітів до пам’ятника загиблим воїнам.

5. Підготували матеріали для прослуховування на осінніх канікулах пісень воєнних років, перегляду художніх та документальних фільмів, присвячених подвигу українського народу у роки Другої світової війни. (Педагог-організатор Ізуїта С.Д.)

6.25 жовтня учні 5-10 класів відвідали районний краєзнавчий музей.

7. Упорядкували пам’ятники, обеліск загиблих захисників Вітчизни.

/Files/downloads/20100513015519.jpgТематична виставка до 73-річниці визволення України від нацистів

/Files/downloads/20100513020049.jpgВідкрита виховна година, проводить вчитель історії Ізуїта О. І.

/Files/downloads/20100513020159.jpgУ шкільній бібліотеці. Розповідь веде Тимановська Л. І.

/Files/downloads/20100513023450.jpg

Квіти для захисників

/Files/downloads/IMG_20171025_131813.jpg

У районному історико-краєзнавчому музеї

Святково й урочисто пройшов День української писемності та мови 9 листопада в Красненьківській ЗОШ І-ІІІ ст.Розпочався він привітальними словами на честь української мови.О 12.30 шанувальники українського слова писали радіодиктант,а потім юні аматори сцени представили глядачам виховний захід"Рідна мова-душа, воля та сила народу"

/Files/images/P71109-133934.jpg

/Files/images/P71109-152618.jpg

/Files/images/P71109-144838.jpg

/Files/images/P71109-122409.jpg

19.04. 2018р працівники Кривоозерського районного центру зайнятості провели з учнями 8 та 9 класів урок-диспут "Вибір майбутньої професіі"

/Files/images/P80419-121846.jpg

До 100-річчя від дня народження В. О. Сухомлинського

Повчальними, цікавими та змістовними пройшли бібліотечні уроки, круглі столи та лінійка-пам;яті на тему"Людина великої любові і добра"

/Files/images/с-4.jpg/Files/images/с-2.jpg /Files/images/с-3.jpg

/Files/images/сухомлинський.jpg

28 жовтня-день визволення України від фашистських загарбників

Вклонися,моя Україно,

Тим людям величним і скромним,

Що в назвах фронтів титанічних

Пронесли наймення твоє.

До цієі визначної подііі у школі проведено мітинг"Поклонімось великим тим рокам"оформлена тематична виставка:"У битвах полеглі, Вас пам'ять розбудить.Ніщо не забуто.Ніхто не забутий!",покладено квіти до пам'ятника загиблим односельчанам.

/Files/images/P81026-101657.jpgТематична виставка

/Files/images/P81026-102031.jpg

До Дня Гідності і Свободи в школі проведено урок пам'яті,де вшанували патріотизм і мужність громадян ,як постали на захист демократичних цінностей, прав і свободи людини і громадянина,підготовлена книжкова виставка та презентація про історію створення цього свята,про героічні сторінки історії нашої країни.По завершенню пройшла ярмарка. На виручені кошти будуть закуплені сувеніри учасникам АТО.

/Files/images/Рисунок2.jpgУкраїна гідна свободи

/Files/images/P81121-091248.jpgПерегляд презентації"День Гідності та Свободи" /Files/images/P81121-091035.jpgВшанування пам'яті героів, які загинули, захищаючи Україну /Files/images/P81121-110057.jpgПокладання квітів до пам'ятника загиблим воінам

Фотогалерея

Красненьківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

55121

вул.Центральна,10В;

Миколаївська область,

Кривоозерський район,

с.Красненьке

Україна

телефон +38(05133) 9-46-59

kraszoch@ukr.net

Дата останньої зміни 23 Грудня 2021

Цей сайт безкоштовний!